Leerwerkstraat

Het Cultureel Educatief Centrum is vanuit de Gemeente Amsterdam en diverse onderwijsinstellingen ontstaan. Door hun verhalen, enthousiasme, maar ook door nieuwe business-kansen, leerden we hoe de combinatie van educatie en ondernemers een aanjager is voor de toekomst van jonge mensen. Door meer kansen voor jonge mensen te creëren (stages, sollicitaties of ondernemerschap) zal het op korte en lange termijn voor iedereen energie, plezier, tijdwinst en geld opleveren. De samenwerkingen binnen het CEC zijn net zo gevarieerd als de culturen die in Amsterdam leven.  Iedereen heeft dezelfde passie, namelijk jonge mensen naar een goede toekomst leiden.

In het CEC werken scholengemeenschappen, educatieve partijen, lokale ondernemers en andere initiatiefnemers samen om de arbeidsmarkt en het onderwijs beter op elkaar te laten aansluiten. Onze missie is het inzetten van jong talent naar een duurzaam levenspad. In het CEC vinden jonge mensen nieuwe experimenteer, stage- en ondernemersmogelijkheden.

Stage lopen in het CEC.

Bij ons loop je een stage waar je echt veel leert, dankzij de persoonlijke stagebegeleiding en het gezamenlijk vastgestelde stageprogramma. Door de open en informele werksfeer wordt het bovendien een leuke tijd, waarin je jouw talenten ontwikkelt door actief mee te werken met de collega’s bij ons op kantoor. In de regel duurt een stage vijf maanden, maar andere periodes of een combinatie met baan of studieactiviteiten zijn bespreekbaar. Als jij er maar op vooruit gaat!

CEC Amsterdam is een erkend leerbedrijf.